maanantai 8. heinäkuuta 2013

Suklaakeksit vaahtokarkkikreemilla...

Jostain kumman syystä, tuo merkillinen väri - vaaleanpunainen/pinkki- on löytänyt tiensä mun leivonnaisiin.....muuten se ei vaan mun maailmaan mahdu.

Tämän reseptin olen aikoinani bongannut Kinuskikissalta ja lähes sellaisenaan sen toteutin.

Suklaakeksit 20kpl: 60g voita, 11/2dl ruokokidesokeria, 1muna, 2dl vehnäjauhoja, 3rkl kaakaojauhetta, 1tl leivinjauhetta, ripaus suolaa, 2tl vaniljasokeria ja 3/4dl kermaa.

Yhdistä kuiva-aineet. Vatkaa voi ja sokeri. Lisää muna ja vuorotellen kuiva-aineet ja kerma. Pursota 40 kpl parin euron lantteja. Jätä reilu lemiämisvara. Paista 175astetta ja 10 minuuttia.

Vaahtokarkki-kreemi: 125g voita, 2dl tomusokeria, 1prk Marshmallow Fluffia, 2tl vaniljasokeria ja pikku loraus pinksua elintarvikeväriä.

Notkista voi ja lisää joukkoon kaikki muu. Pursota keksien täytteeksi.



4 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan ihanilta, varsinkin tuo vaahtokarkkikreemi sai veden kielelle!

    VastaaPoista
  2. Täältä saa kyllä aina jotain uusia idiksiä, tuollaista fluffia en ole koskaan missään nähnytkään. Ja sama vika on täälläkin, että pinkki ja vaaleanpunainen jotenkin viehättävät leivonnaisissa, eilen tein pinkin kääretortun :) johtuukohan tuo siitä, kun muuten täällä on niin miesvaltaista ja miesten värit, tosin tänä kesänä kyllä isoin poika osti pinkit shortsit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaa kertaa käytin tätä itsekin. Ei ollenkaan huono tuttavuus ja tuo pinkki - sehän on myös nuorten miesten trendiväri! Tykkään muilla, mutta itse vierastan.... :)

      Poista