maanantai 15. heinäkuuta 2013

Perunarieskat rosmariinilla...

Vallan mainio hyväskä myös opiskelijan kukkarolle! Setille ei tullut hintaa edes euron vertaa.
Nämä ovat myös ruokaisia ja kylläisenä pitäviä, ei siis mitään kevythöttöä.

Rieskaresepti: 3dl muussattua perunaa (noin 7 perunaa keitettynä), 1 muna, 1tl suolaa, 1tl rosmariinia, reilut 2dl ohrajauhoja ja loraus mukaan öljyä, joka auttaa työstämisessä.

Sekoita ainekset muussatun perunan joukkoon, lopuksi pieni loraus öljyä. Pyöritä pikkupulliksi ja litistä rieskoiksi. Rieskat ei uunissa muuta kokoaan, joten tee niistä sellaisia, millaisena haluat ne nauttia. Pistele haarukalla ennen uunia ja paista alimmalla tasolla 250 astetta ja noin 13 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti