torstai 15. elokuuta 2013

Juustoinen kanapastakeitto kera leivän

Tänään taas  pyörin marketin hyllyjen välissä aivan käsi päässä miettien mitä syötäisiin. Kärryyn tuli poimittua sitä ja tätä.....ja ruoka syntyi piilotellen monia makuja, jotka perheen miehille ei tietoisesti uppoa. No, onnistuin :)

Juustoinen kanapastakeitto: 500g maustamattomia kanasuikaleita, 2rkl öljyä, 1 silputtu sipuli ja 3 valkosipulin kynttä, 2tl currya, 1rkl paprikamaustetta, 2rkl Worcester kastiketta, 2 kuutiota kasvislientä, 1l vettä, 1pss Apetit hedelmäinen kasvissekoitus, 3dl tomaatti-yrtti pennepastaa, 4dl ruokakermaa, 1prk Creme Bonjour sipulia ja 100g vuohenjuustoa. Loraus siirappia ja tarvittaessa suolaa. Paista kanat ja sipulit öljyssä, mausta ja lisää joukkoon kaikki muu. Keitä keitto valmiiksi.

Valkosipuli-basilikaleipä: 21/2dl vettä, 1/2pss kuivahiivaa, 1tl suolaa, 1rkl siirappia, 1rkl basilikaa, 3 valkosipulin kynttä murskattuna ja 5dl vehnäjauhoja. Liota kuivahiiva +42 asteiseen veteen, lisää taas joukkoon kaikki muut ainekset ja anna kohota noin 30 minsaa. Leivo yksi leipä ja sipaise hieman siirappia pintaan. Paista 220 ja noin 25 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti