lauantai 24. elokuuta 2013

Cannelonit kera tonnikalan...

Hyvä ja maukas ateria, joka taas kerran syntyi muiden puuhdetöiden lomassa. Halusin reseptiin täyteläisen maun ja taisin siinä onnistua, koska maistui!

Laatikko canneloneja eli 250g, 2prk tonnikalaa paloina öljyssä, 2prk (a 390g) yrtti-tomaattimurskaa, 1prk Creme Bonjour sipulia, 1sipuli, 11/2 yksikyntistä valkosipulia, 3dl Emmentalia raastettuna, 21/2dl ruokakermaa, noin2rkl vehnäjauhoja, 25g voita, suolaa, basilikaa ja mustapippuria.

Silppua sipulit kuutioiksi ja kuullota pannulla. Sekoita sipulit, tonnikalat, 1prk tomaattimurskaa, purkki Cremea sekä 1dl Emmenta-raastetta, mausta suolalla ja basilikalla.

Voitele vuoka ja kaada pohjalle toisesta purkista 1/3 tomaattimurskaa, täytä cannelonit ja asettele vuokaan, laita tomaattimurskaa väliin. Valmista juustokastike....kuullota jauhot voissa ja lisää kerma, mausta pippurilla ja suolalla, lopuksi mukaan loppu juustoraaste. Kaada juustokastike pintaan ja paista 200 astetta ja noin 30minuuttia. Tarjoa kera tuoreen salaatin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti