torstai 23. toukokuuta 2013

Kolmen juuston lämmin perunasalaatti

Tänään tuli tekaistua lämmin perunasalaatti eilisistä uusista perunoista. Tämä "salaatti" ei ollut aivan kevyt setti, mutta maistui pahnan pienimmäistä myöden.

Resepti noin viidelle: n. 20 keitettyä varhaisperunaa, 10 kypsää ruusukaalta, 3 valkosipulin kynttä, 1 makea suippopaprika, 1/2 dl kuutioitua herkkukurkkua, vuohenjuustoa, aurajuustoa, ruohosipulia, basilikaa, suolaa, hunajaa sekä halloumia.

Paista pilkotut perunat kuorineen voissa ja öljyssä, lisää valkosipulit ja viipaloituina paprikat ja herkkukurkut. Mausta suolalla. Lisää joukkoon puolitetut kypsät ruusukaalit ja silputtu ruohosipuli.

Paista halloumit ja mausta hunajalla. Sekoita vuohenjuusto silputun tuoreen basilikan kanssa. Murusta Aurajuusto.

Asettele lämpimänä kerroksittain. Tänään tämä syötiin kera paholaisenhillon ja kermaviili-kastikkeen.






2 kommenttia:

  1. Aivan loistava ohje, hiukan erilainen ja niin minun herkkuja täynnä, menee ehdottomasti kokeiluun, linkitän tänne, kunhan saan tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hetket, jolloin joutuu ideoimaan ateriaa tyhjentyneen kaapin sisällöstä, ovat kyllä antoisia!

      Poista