maanantai 13. toukokuuta 2013

Paholaisenhillo

Alkusoitto maanantai-illan menuulle. Mä olen niin lomalla, joten aikaa on :) Tätä siis tarvitaan, muu kattaus valmistuu myöhemmin. Jos nyt joku ei tätä vielä ole kokeillut, niin tämä sopii lisukkeeksi vaikka mihin! Tänään meillä Home made- hampurilaisiin.

Paholaisenhillo: 2prk säilöttyjä tomaatteja mehussa (a' 400g), 3kpl makeaa suippopaprikaa, 1 sipuli, 6 kpl valkosipulin kynttä, 1tl suolaa ja mustapippuria, 2tl oreganoa, 1/2dl etikkaa ja noin 400g hillosokeria. Silppua ja sekoita kattilassa kaikki muut paitsi etikka ja hillosokeri. Anna kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia, lisää etikka ja hillosokeri. Anna kiehahtaa vielä muutama minuutti. Jäähdytä tovi ja purkita puhtaisiin astioihin. Laita kylmään.



1 kommentti: