tiistai 21. toukokuuta 2013

Maton tuunausta ja juustokakkua...

Tänään on ollut ihana päivä! Tapasin vanhan ystäväni, joka on asunut Australiassa jo monet vuodet perheensä kanssa...edellisestä tapaamisesta olikin vierähtänyt monta vuotta ja silti juttu jatkui, kuin se olisi ollut eilen <3 Ihanat oli kyllä lapsetkin, vajaat 2v ja 4v, joiden puhetta - sulavasti englantia ja suomea sekaisin, oli kiva kuunnella :)

Eilen laitoin pitkästä aikaa MATON lattiaan tai itseasiassa kaksi, jotka yhdistin juuttinarulla, saadakseni yhden riittävän suuren eteistilaan.

Sitruuna-tuorejuustokakku: 8 liivatetta, 1 sitruuna ( mehu+ kuoriraaste), 1prk sitruuna tuorejuustoa, 1prk maustamatonta tuorejuustoa ja 1prk maitorahkaa. Noin 1dl sokeria ja 3dl kuohukermaa.

Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan. Tee pohja kaurakeksi ohjeella ja anna jäähtyä paistamisen jälkeen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen muut täyteaineet ja lopuksi liivatteet ohjeen mukaan.

Laita hyytymään hetkeksi jääkaappiin ja valmista sillä välin mangopinta: 2 prk mangososetta ja 2 liivatetta taas ohjeen mukaan. Kaada ja tasoita kakun pintaan. Anna hyytyä jääkaapissa valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti