torstai 2. toukokuuta 2013

Ruokaa ja silmuja omenan oksissa...

Kattaus 20:lle....ei meillä vieraita ole! Meidän perheen muonittaminen on kuin pyörittäis pientä ravintolaa :) Ja koska koiratkin saavat raakaruokinnan, se täytyy valmistaa. Onneksi viihdyn keittiössä!

Vuohenjuusto-kana-pekonipasta:
Pussillinen simpukkapastaa - keitetään pussin ohjeen mukaan
2 rasiaa pekonikuutioita, 350g hunajamarinoituja broiskuviipaleita, 1 sipuli silputtuna - paista kaikki erikseen.
Laita wokkiin 1 prk kolmen juuston kermaa, 1 prk ruokakermaa ja kiehauta. Lisää joukkoon 1 1/2 rkl maizenaa liotettuna 1/2dl kylmää vettä. Anna suurustua. Lisää 1 1/2 pakettia tuoretta vuohenjuustoa.

Sekoita kastikkeeseen noin 2/3 osan verran kanaa, pekonia ja sipulia. Sekoita ja lisää joukkoon pastat.
Loput pekonit, kanat, sipulit sekä vuohenjuustot voit laittaa pinnalle. Lopuksi tuoretta basilikaa maun mukaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti