lauantai 11. toukokuuta 2013

Täytetyt punasipulit...

Vuohenjuustoa ja punajuurta. Tänään pääsin myös shoppailemaan- isännän lompakolla! Tosi kiva juttu, joten tuli hankittua Espritin tuotteita päästä varpaisiin...äitienpäivän lahja ennakkoon, siitä myöhemmin.

Karvavauvat ikää kohta kolme viikkoa käväisivät tänään iltapesulla ja samalla leikeltiin kynnet ensimmäistä kertaa. Kynsiä on ne kaikki 120 kpl noilla hupulaisilla ja Atrian loota sai toimittaa apupojan virkaa:)

Täytetyt punasipulit 5 kpl: 5 isohkoa punasipulia, noin 500g punajuuria, 100g tuoretta vuohenjuustoa,  noin 3rkl tuoretta timjamia, suolaa, pippuria ja hunajaa.

Keitä punajuuret kypsiksi (noin 40-50min). Kovera sillä välin sipulit, leikkaa hattu pois ja tyhjennä sisustaa. Kun punajuuret ovat kypsyneet vaihda tilalle kylmä vesi, auttaa kuorimisessa. Raasta punajuuret karkealla terällä, lisää joukkoon muut ainekset. Täytä koverretut sipulit ja paista 200 astetta ja noin 30 minuuttia.


2 kommenttia:

  1. Ihania koiranpentuja! Ja hauska teksti tuossa laatikon kyljessä... :D

    VastaaPoista
  2. Nöpsö, niin ne on :) Tuo laatikko on meitin retroboxi pentusien kanssa, alusta asti kulkenut mukana ja tulee kulkemaankin ;)

    VastaaPoista