Tänään meinasi olla käsi päässä ajatuksesta, mitä syötäisiin ja olikin. Toisinaan tulee kokkaillessa hetkiä, että mikään vanha idea ei maistu ja uutta täytyy löytyä!
Täytetty ja grillattu possun sisäfilee:
Possun sisäfile, jonka sisuksiin upotetaan fileerausveitsi - kuva 2.
Täytteenä noin 1dl aurinkokuivattuja tomaatteja, 1/2 dl vihreitä kivettömiä oliiveja ja noin 3rkl tuoretta rosmariinia. Silppua hienoksi ja sekoita tasainen tahna, joka upotetaan sisäfileeseen.
Grillataan hiilloksella noin 40 minuuttia.
Rosmariini-lantit: Paksuja viipaleita perunasta, pyöritä viipaleet öljyssä ja lisää joukkoon tuoretta ja silputtua rosmariinia. Laita perunat pellille ja ripaus jokaisen pintaan suolaa. Paista 200 astetta ja noin 35 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti