lauantai 4. toukokuuta 2013

Täytetty sisäfilee ja rosmariini potut....

Tänään meinasi olla käsi päässä ajatuksesta, mitä syötäisiin ja olikin. Toisinaan tulee kokkaillessa hetkiä, että mikään vanha idea ei maistu ja uutta täytyy löytyä!

Täytetty ja grillattu possun sisäfilee:
Possun sisäfile, jonka sisuksiin upotetaan fileerausveitsi - kuva 2.
Täytteenä noin 1dl aurinkokuivattuja tomaatteja, 1/2 dl vihreitä kivettömiä oliiveja ja noin 3rkl tuoretta rosmariinia. Silppua hienoksi ja sekoita tasainen tahna, joka upotetaan sisäfileeseen.
Grillataan hiilloksella noin 40 minuuttia.

Rosmariini-lantit: Paksuja viipaleita perunasta, pyöritä viipaleet öljyssä ja lisää joukkoon tuoretta ja silputtua rosmariinia. Laita perunat pellille ja ripaus jokaisen pintaan suolaa. Paista 200 astetta ja noin  35 minuuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti