lauantai 18. toukokuuta 2013

Hippulat vinkuen...

Edelleen melkoista haipakkaa! Mun lomasäät ovat olleet aivan mielettömät. Mies on edelleen maailmalla, joten kiirettä on pitänyt tällä pääluvulla. Pentuset kasvaa kohisten ja alkavat olla jo aivan "koiria", vikkelää sakkia ja uteliaisuus ympäröivään maailmaan on muuttunut hetkessä.

Tänään käväisin pikaisesti hakemassa vähän kesäkukkia, tuollaisia kerrottuja markettoja, parin ison ruukun verran. Tuo meidän todella paahteinen Atrium-piha vaatisi kirkkaita keltaisia kukkia, näkyäkseen kunnolla.....mutta, mutta....en niitä kuitenkaan ostanut.

Ateriaksi tuli nautittua suppilovahvero-maa-artisokkarisottoa täysin tällä reseptillä KLIK kera kuhafileiden, jotka saivat pintaansa vain hieman suolaa ja ripauksen valkopippuria. Paistettuna voissa.

Jälkkäriksi: Pari kerrosta  kaurakeksi-mursketta muutoin perusohjeella, mutta kanelia ripaus. Toiset pari kerrosta maustamatonta luonnon jogurttia, maustettuna sokerilla ja vaniljasokerilla. Pinnalle sitruuna-siirappi: Yhden sitruunan hedelmäliha lohkoina kattilaan, noin 1/2dl sokeria ja hieman inkivääriä. Keitetään miedolla lämmöllä, kunnes rakenne on siirappimaista....sitruunat saa pysyä paloina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti