lauantai 13. heinäkuuta 2013

Simpukkapastaa...

Aikainen lintu madon nappaa - tosin se en ollut tänään minä! Olisin halunnut tuoreita, kuorellisia sinisimpukoita...mutta ne oli jo myyty. Täytyi siis taikoa ateria toisin keinoin. Toiseksi odottelin tunnin jos toisenkin sitä, että saisin ruoan valmistaa. Tämä siis siitä syystä, että mieheni on yrittäjä ja päivien pituudet aina arvausten varassa. Arki on siis toisinaan melkoista "täsmäruokintaa". No, olen edelleen lomalla, joten aikaa on :)

Simpukkapasta 4:lle: Kouran mitallinen spaghettia, 1 sipuli, 1 yksikyntinen valkosipuli, rasiallinen kirsikkatomaattia, 2dl valkoviiniä, 3dl kermaa, suolaa, mustapippuria, 1dl tuoretta persiljaa, 240g säilöttyjä simpukoita, öljyä.

Keitä spaghetti paketin ohjeen mukaan.

Kuullota esim. wokissa silputut sipulit öljyssä, lisää kuutioidut tomaatit ja hetken hautumisen jälkeen viini, anna kiehahtaa. Laita joukkoon kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon valutetut simpukat. Valuta spaghetti ja lisää wokkiin. Kääntele varovasti sen aikaa kunnes kastike alkaa tarttua. Kumoa tarjouiluastiaan ja lisää pintaan persilja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti