Kroppa on hapoilla! Olen häärännyt tänään tuon yli 30-vuotiaan kuusiaidan parissa, jossa riittää korkeutta ja leveyttäkin toista metriä. No, tulipa tehtyä :) Muutoin on tullut nautittua syksystä kaikkien arkipuuhien lomassa.
PIIRAKKA
Pohja: 100g voita tai margariinia, 21/2dl vehnäjauhoja, 1/2dl raastettua parmesaania, 1dl raastettua kermajuustoa, 1rkl rosmariinia hienonnettuna ja 3rkl vettä. Sekoita aineksista tasainen taikina, levitä vuokaan ja paista 200 astetta ja 10 minuuttia.
Täyte: 350g hunajabroiskua, 1pkt pekonia, 11/2dl suppilovahveroita, 1 sipuli kuutioituna, 1dl Valion Aura-ruokakermaa, 120g smetanaa, 2 munaa, suolaa, Worcester kastiketta sekä paprikaa. Kypsennä pannulla broisku, pekoni, sienet ja sipuli. Mausta suolalla ja Worcesterilla. Kaada esipaistetun piirakkapohjan päälle. Sekoita Aurakerma, smetana ja munat, kaada piirakan päälle. Asettele pintaan paprikaviipaleet, jatka paistamista 200 astetta ja noin 25 minuuttia. Tarjoa kera salaatin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti