keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Lohisoppaa ja donitseja kera Kyllikin

Aamun tunneista alkaen, tämä päivä ei ole ollut MUN päivä! No, fakta vaan on se, että vaikka kuinka jurppisi, niin velvollisuudet kutsuu. Tuli sitten kompensoitua vallitseva tilanne suolalla ja sokerilla - pippuria tarjosi Kyllikki.

Lohisoppa: 10 perunaa, 500g lohikuutioita, 2pss kasvisviipaleita, 1kalaliemikuutio, 1pkt koskenlaskiaa, Worcesteria, vettä, suolaa ja tilliä. Kuori ja kuutioi perunat, lisää kasvikset ja vettä yli pinnan. Kuutioi joukkoon juusto, lisää mausteet ja anna kiehua hiljalleen perunoita kypsytellen. Lisää lohikuutiot ja keitä vielä tovi.

Kierredonitsit tein likimain Maku-lehden reseptillä KLIK.

Pahnan nuorimman kanssa on vielä reseptit hakusessa :)2 kommenttia:

 1. Täytyykin seuraavalla kerralla soppaa tehdessä kokeilla kerman sijaan laittaa tuota Koskenlaskijaa. Vaikuttaa herkulliselta. Broiskukeittoon olenkin sitä joskus laittanut.

  <3 pikkutuholainen <3
  Meidän Jimi kun oli pieni, oli myös minun huumorintaju välillä aika koetuksella. Se onnistui ensimmäisen vuoden aikana tuhoamaan muutaman sohvan, koulukirjani jne jne jne. Mutta kyllä hänestä kunnon koirakansalainen vaan kasvoi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo karvakakarat aina kaikkea kivaa keksii, tosin huolestuttavampaa olisi se, jos pentu ei olisi puuhakas. Meillä on ollut aikoinaan bokseri ja dopperi, heidän rinnallaan tämä on pientä :)

   Poista