maanantai 16. syyskuuta 2013

Simppelit suffeli-tangot

Helppoa, nopeaa ja makeaa! Nämä hoituu vaikka jauhopeukalo olisikin keskellä kämmentä.

Taikina: 3dl vehnäjauhoja, 11/2tl leivinjauhetta, 2rkl kaakaojauhetta, 3/4dl sokeria, 2tl vaniljasokeria, 1tl suolaa, 1dl rouhittua suffelia, 1muna, noin 1dl maitoa ja 2rkl sulatettua voita. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää loput ainekset joukkoon, sekoita taikina tasaiseksi. Pursota tankoja n.18kpl leivinpaperille. Paista 185 astetta ja noin 8 minuuttia. Anna jäähtyä liinan alla, että pysyvät pehmeinä.

Tässä kohtaa voitelin pinnat ohuesti vaniljasiirapilla.

Sokerikuorrute: 3dl tomusokeria, noin 2rkl vettä ja punaista väriainetta. Sekoita tasaiseksi ja pursota pintaan, ripottele vielä suffelirouhetta päälle.



2 kommenttia:

  1. Suffelit on niin parhaita!!
    Etenkin noihin Suffelipuffeihin jää koukkuun... :)

    VastaaPoista