torstai 6. kesäkuuta 2013

Savusimpukka-katkarapu lämppärit ja juhla-fiilareita...

Pari seuraavaa vkonloppua meneekin juhlien merkeissä! Tulevana juhlitaan pari päivää tuon poikasen 9v pirskeitä ja seuraavana sitten onkin vuorossa Provinssi ja pari pvää sielläkin - kiva, kiva :) Loistavat festarit ja sakkia vauvasta vaariin, joten hyvin sinne soluttautuu itsekin ;)

Vkonlopulle mulla on melkoinen haaste tiedossa synttärikakun kanssa. Tuleva päivänsankari on antanut tiukan ohjeistuksen ja vaikka mä keittiössä viihdynkin, niin mikään täytekakku-specialisti en todellakaan ole.

Savusimpukka-katkarapuleivät tuli jatkojalostettua eilisestä ruoasta KLIK. Täytettä jäi siis parin desin verran, johon lisäsin taas pussillisen katkiksia ja purkillisen savusimpukoita valutettuna - ota öljy talteen! Sekä pari desiä juustoraastetta ja kolme munaa.

Paahda leivät paahtimessa. Voitele savusimpukoiden öljyllä. Laita täytettä päälle sekä siivu sinihomejuustoa. Uunissa 170 astetta ja noin vartti. Tarjoile villirucolan kera.





KLIK

1 kommentti:

  1. Heipparallaa!
    Blogissani on sinulle tunnustus. Vastaa, jos on inspiraatiota. Ei pakotteita :)
    http://osuuskaupanarkea.blogspot.fi/2013/06/tunnustus.html

    VastaaPoista