keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Evästä ja välipalaa...

Mä olen ollut aina todella laiska tekemään töihin eväitä, nyt kuitenkin jo kuukauden ajan olen selvästi edistynyt siinä. Lämppäri-tyyppiset leivät eivät kyllä koskaan petä ja niissä on se hyvä puoli, että niihin voi miksailla vähän kaikkea, mitä kaapista löytyy ja aina toimii!

Tällä kertaa tämän kerroslämppärin täyte syntyi Moskovan padasta, on muuten yksi parhaimpia lihapatoja...pestosta, tomaatista ja tietenkin juustosta :)

Meidän perheessä uppoaa hedelmät ja marjat smoothien muodossa jokaiselle.
Mansikka-kiivismoothie neljälle: 5 kiiviä, noin 3-4 dl mansikoita, 5dl maustamatonta ja rasvatonta jugurttia. Makeus maun mukaan joko siirapilla tai hunajalla. Kaikki sekaisin sauvasekoittimella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti