sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Masut pullollaan...

Tänään on satanut koko päivän, IHANAA! Ja sama leppoisan unelias olotila on ollut itselläkin :)
Ateriaksi valmistui jotain, jota tulee valmistettua aina silloin, kun muut ideat on kateissa ja se tahti sopii oikein hyvin maksalle.

Pentulaatikolla alkaa olemaan 6 kiloa kultaa, kylläisiä ja tyytyväisiä kavereita <3 Huomenna kaikki 2 vkoa ikää kasassa.

Maksakastike, joka maistui myös tuolle juniorille, joka muuten karsastaa maksaa...

450g maksaa, 1 iso sipuli, 3rkl voita, reilut 2 rkl vehnäjauhoja, 1/2 litraa kuumaa vettä, 2 dl kermaa,
2 rkl ketsuppia, ripaus valkopippuria, suolaa, kymmenisen maustepippuria ja noin 3rkl kurkkusalaattia.

Poista maksasta kalvot, viipaloi paloiksi ja paista voissa. Siirrä lepäämään. Kuullota sipulikuutiot voissa, lisää maksaviipaleet joukkoon sekä jauhot, anna jauhojen ottaa väriä pintaan. Lisää vesi ja sekoita kastike tasaiseksi. Lisää kaikki mausteet ja kerma, anna hautua vartin verran. Lisää kurkkusalaatti. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti