sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Bagelit-vuohenjuustolla ja pekonilla...

Lounas niin herkullisen aamukattauksen jälkeen KLIK!

Bagelit: 100g voita, 5dl vettä, 50g hiivaa, 2tl suolaa ja sokeria, noin 12dl vehnäjauhoja. Sulata voi ja liuota hiiva lämpimään veteen. Lisää suola ja sokeri sekä jauhot. Lopuksi sulatettu voi. Anna kohota. Muotoile pullia ja laita taas pellille kohoamaan.

Kiehauta vesi isossa kattilassa. Tee pullista rinkeleitä ja keitä kutakin noin 30-40 sekuntia, siirrä pellille ja pintaan sesamin siemeniä. Paista uunissa 225 astetta ja noin 15 minuuttia.

Anna jäähtyä ja täytä. Itse paistoin pekonia kera vuohenjuustotahnan KLIK!  ja lisäksi tuoreita kasviksia ja aurinkokuivattuja tomaatteja.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti