maanantai 13. toukokuuta 2013

Home made hamburgers

Kylläisiä ollaan itsekukin - niin ihmiset kuin koiratkin. Tänään ollaan syöty A:sta alkaen kotitekoisia hampurilaisia. Kokeilin tuota Sisaret keittiössä blogin hampurilaissämpylä ohjetta ja oli kyllä niin toimiva, ettei tarvi muita kokeillakkaan! KLIK!

Täytteenä jauhelihapihvit, vuohenjuustotahna, hunajaiset sipulirenkaat ja paholaisenhilloa KLIK!

Jauhelihapihvit: reilu 1dl kermaa, 1dl smetanaa, noin 1/2dl korppujauhoja, pussillinen sipulikeitto-aineksia, 1 muna ja 700g jauhelihaa. Muotoile pihveiksi ja paista pannulla.

Vuohenjuustotahna hampurilaisiin: 100g vuohenjuustoa, 1dl luonnonjugurttia, 1tl Dijon sinappia, ripaus mustapippuria ja 2rlk hunajaa. Kaikki sekaisin tasaiseksi tahnaksi.

Hunajaiset sipulirenkaat: Leikkaa sipulit renkaiksi, paista voissa ja laita roiskotukset hunajaa pintaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti