Tänään tuli hyödynnettyä eilisen perunamuusi - timbaalien muodossa kera Entrecoten ja punaviini-kastikkeen.
Timbaalit: Perunamuusia, voissa kuullotettua porkkanaa siirapilla, 3munaa, 1dl punaista pesto- Goudaa, 1dl raastettua parmesaania, 1 makea suippo paprika silputtuna, 1rkl dijon sinappia, suolaa, 2rkl vehnäjauhoja. Kaikki sekaisin ja uunissa 180 astetta ja noin 20 minuuttia. Annostelin tällä kertaa silikooniseen muffinssi-vuokaan, mutta mikä tahansa kippo ja kulho öljyttynä ajaa saman asian.
Entrecote pihvit: Otin huoneen lämpöön noin 2h ennen paistamista. Paistoin öljy-voissa ja mausteeksi suolaa ja mustapippuria. Paistaminen sen verran vajaana, että voi laittaa uuniin vielä hetkeksi folion alle.
Maustevoi: Voita, valkosipulia ja paprikamaustetta. Yksinkertainen, simppeli ja maistuva.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti