lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kun lapsi saa itse päättää (sisustus) ja jotain muuta...

Meidän perheen nuoren miehen, tulevalla vkolla 11v, huone alkaa vähitellen valmistumaan. Kyseinen huone oli jo kertaalleen laitettu (äidin maun mukaisesti)....siis noin 5 vuotta sitten ja se ei vaan ollut sitä, mitä lapsi itse haluaa :)

Annoin perheen miehille täysin vapaat kädet tehdä sitä, mitä toiveissa on. Tämä oli helppo myönnytys, koska nuori mies tiesi, mitä haluaa ja iskä pystyi toteuttamaan toiveita tahtotilan mukaan (http://www.myshot.fi)


Tässä huoneessa siis asustaa nuori mies, kohta 11v. Hänen sydäntä lähellä on jenkki-fudis <3


Ennätin juuri ja juuri nappaamaan kuvan "työpöydän" taholta.....siis ennen kuin "lennonjohto-torni" oli asemoitu takasin paikoilleen. Läksyt tehdään keittiön saarekkeella....tämä piste on pyhitetty tietsikalle ja pleikkarille kaikkine vempaimineen.


Mulle annettu kauppalista sisälsi toiveina vihreän lankamaton, mustan puusälekaihtimen...joka oikeasti puuttuu vielä (kangasverhoja ei kuulemma tarvita) sekä kaapistoon yksi ripa, joka on mystisesti kadonnut :D

Mitä muuta olen tehnyt? Poistanut vanhaa tapettia, maalannut yhden seinän harmaaksi (Clas Ohlson- light steel), lajitellut lukemattoman määrän tarpeettomia leluja, irrotellut vuosien varrella liimattuja tarroja! sekä jynssännyt kynän jälkiä. Edellä mainittuja touhuja on helpottanut kummasti Universal Stone....jos tätä puhdistusainetta ei vielä löydy, niin suosittelen!


Sängyn taustaseinä on jotenkin tyhjä. Siihen ei voi konkreettisesti laittaa mitään, koska jätkänpätkä nakkelee palloa siihen! Testasin meiltä löytyvää projektorikelloa.....joko tämä tai sisustusteippejä?


Ja mitä muuta meille kuuluu? Mies lähti eilen Venäjän rajamaille kuvailemaan karhuja. Alla yksi hänen otos  nuoresta "köllykästä". Kuvausreissu on aivan varmasti todellinen elämys!....rouva kotosalla toivoo, että kaikki menee hyvin <3


Eilen meillä syötiin texmexiä = lapsen herkkuruokaa. Julius söi perinteiseen tapaan lätyillä, mutta itselleni tein kevyemmän kattauksen...kuuri siis jatkuu :)


Leppoisaa lauantaita !

4 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen huone pojalla :) Nam texmexille :) Ihanaista sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia rva Happystarhome :) Meidän nuori mies voisi syödä texmexiä vaikka joka päivä :)

      Poista