tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tarinaa ja kuvia KARHUJEN kuvausreissulta Venäjän rajamailta

Mieheni, joka viihtyy luonnossa ja "kannon nokassa" istuskellen kamera kädessä, vietti viikonloppuna  4 pvää ja 3 yötä karhujen äärellä.

Hän siis lähti Kuhmoon aivan Venäjän rajamaille kuvailemaan karhuja. Paikkana http://wildbrownbear.fi/about.html

Luvan kanssa saan jakaa kanssanne hänen kuvia ja ajatuksia reissun varrelta :)


Tämä kuva on lainattu  http://www.wildbrownbear.fi


"Aamulla lähetään kuvauskojuun karhujen purkkiruoaksi! Kolme yötä karhujen seassa lähietäisyydellä. Aikas makeeta päästä läheltä seuraamaan karhujen toimintaa. Toivotaan, että tarttuis muutama hyvä ruutukin."

"Pari nuorta yksilöä näkyi lauantain vastaisena yönä. Toinen uskaltautui lähemmäs....parhaimmillaan riehui noin 7 metrin päässä."
"Tänä yönä (la-su) on ollut hieman paska keli. Vettä satanut ja valo vähissä. Nuori arkajalka ilmestyi ensimmäisenä apajille - oli epäluuloinen ja pääasiassa juoksenteli lokkeja pakoon. Rauhoittui kuitenkin välillä poseeraamaan. Sitten ilmestyi korvamerkitty ja panoittettu isompi köllykkä. Kaveri ei paljoa kysellyt eikä ollut lokeillakaan uskallusta lähelle. Määrätietoisesti tallusteli noin 15 metrin päästä kojua. Hienoja ja kunnioitusta herättäviä otuksia kertakaikkiaan!"
"Viimeinen kuvausyö lähtee. Matkaa on noin 1km verran. Muillakin näyttää olevan sama osoite ja reitti :)"
"Sateinen ja pimeähkö yö takana. Nuoria karhuja kävi lähettyvillä 4 yksilöä. Se aikuinen "möhkö" laatikkopää jäi tältä reissulta näkemättä ja ikuistamatta."

Kuvausreissu oli ollut kaikkinensa todella hieno ja vaikuttava kokemus ja olen aivan varma, että tuo mies palaa vielä kerran jos toisenkin noiden köllyköiden äärelle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti