maanantai 26. tammikuuta 2015

Puupalloja ja pala harjanvartta

Tiedättekö, että meillä on aivan liikaa kaikkea tavaraa - vaatteista esineisiin. Itse tiedän sen siitä, että vaikka säilytystilaa on suht runsaastikin....niin homman hallinta on välillä hieman vaiheessa. Tämä on huvittavan rasittavaa siitä syystä, että mä en edes ole tavara-hamsteri....sitä vaan on vuosien saatossa pikku hiljaa kertynyt.

Blogihan on siitä kiitollinen paikka, että kuvista saa rajattua näppärästi itävän kaaoksen ympäriltään ;) Yks päivä huokailin miehelle, että meillä alkaa villakoiratkin juoksemaan.....hän totesi varsin lohduttavasti - aivan sama mikä rotu on kyseessä, juoksee ne kumminkin :D

No, sitten itse asiaan. Sitä säilytystilaa meillä siis on, mutta ns. silitettävät (käyttövaatteet) kaipasivat ripustustilaa. Tähän mennessä ne on roikkuneet milloin missäkin ovenrivassa tai paikka kun paikka, johon henkari jää kiinni, on kelvannut.

Vkonloppuna askartelin näille vermeille makuuhuoneeseen hyvin yksinkertaisin värkein oman paikan. Samalla tuli ripustettua Annon pellavaverhot paikalleen - ne ostin hiljattain Anttilasta -50% alella.


Kierrätyskumi-kori on Biltemasta, matto Annon Latu.

Liinavaatteet Annon pellavat


Nyt on taas yksi pikkuruinen kohta ojennuksessa :) Kivaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kivoja diy-juttuja ja herkullisia ruokaohjeita täällä blogissasi :)
  Heti rupesin miettimään että mitä reseptiä kokeilisin vapaapäivänä...
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen ja tervetuloa! Mulla kolottaa vaihteeksi jauhopeukaloa :)

   Poista
 2. Hauska idea! Pitää kertoa, että sun jämäjauhelihakastikepiirakasta on tullut jo meidän ihan vakkari. Perhe on alkanut pitää lähes itsestäänselvänä asiana, että kastiketta tehdään aina niin paljon, että se riittää varmasti myös piirakkaan. Muuten tulee pitkää naamaa :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kiva kuulla, että jämien kierrätys on osoittanut maistuvaksi :D :D Kivaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista