tiistai 6. tammikuuta 2015

Lunta, pakkasta, puuhastelua ja ruokaa


Loma- ja pyhälorvailut loppuivat juuri nyt! Tätä tunnetilaa ilmentää sanoja enemmän tuo isännän ottama kuva yhdestä karvatistamme....kuva puhukoot puolestaan ;)
No, lomaa tai arkea, niin viimepäivät ovat tarjonneet lunta, pakkasta ja auringonpaistetta. Niistä ollaan otettu kaikki ilo irti!
Sitten sitä ruokaa. Sain joululahjaksi mieheltäni Pitokokin Slowcookerin eli haudutuspadan. Tänään sen uumenista syntyi ribsejä. Kylkipalat muhivat savipadassa 8 tuntia ja lopputulos oli....luista tippuvan mehevää! Loistava laite :)
Ribsien kylkiäsenä paistettuja kasviksia ja Polentaranskiksia.Mukavaa tiistaita, nautitaampa pakkasesta ja lumesta! P.S Jos haluatte säänkestävän pöytäryhmän pihamaalle, niin se onnistuu NÄIN :)


2 kommenttia:

 1. Savipata on POP!! Ihan paras laite!! ☺
  Mitenkäs teiän koirat kestää pakkasta...? Meillä tuo yksi pöheli ei muuta tekiskään kun olis pihamaalla. Kuumaa kestää huonosti, mutta kylmää senkin edestä. Vielä ei ole kertaakaan nostellut tassuja. Jimi alkoikin vanhemmiten vähän nostelemaan jos joutui kauan olemaan kovassa pakkasessa ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meidän karvatit ovat sään suhteen ailahtelevia......jos lähdetään metsään tai rantsulle kelpaa kaikki kelit sateesta pakkaseen.....mutta toinen juttu onkin sitten "ilta-pissut" kotipihassa, piskokin vettä....niin ovat pakki päällä :) Bulldogeilla ei ole ns. alusvillaa, joten se on huomioitava kovilla pakkasilla.

   Poista