torstai 8. tammikuuta 2015

Parmankinkku-parmesaaniPASTA vuohenjuustoSÄMPYLÖILLÄ (ateria alle 2€ per nassu)


Olen joskus aikasemminkin maininnut siitä, kuinka meidän perheen arkiaterioita määrittävät jonkin verran nuoren miehen harrastus treeniaikoineen.

Jokainen nälkäinen (siis me kaikki vuorollaan) tiedämme, että silloin ruoan tulee olla tarjolla suht nopeasti. Ja tuskin ketään haittaa sekään, että ateria syntyy edullisesti.

Tämä kattaus syntyi 20 minuutissa ja hintaakaan nassua kohden ei tullut edes kahta euroa.

Parmankinkku-parmesaaniPASTA (4:lle)

300g spaghettia
100g parmankinkkua
1prk Mustanpekan kermaa (a´21/2dl)
1 1/2dl raastettua parmesaania
1 muna
aurinkokuivattua tomaattia
tuoretta basilikaa


Sekoita astiassa kerma, raastettu juusto ja muna keskenään. Keitä spaghetti paketin ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja kaada se takasin kattilaan. Kaada joukkoon parmesaani-kerma ja kääntele pastaa sen verran, että kastike alkaa tarttumaan.

Asettele pasta tarjolle ja lisää pinnalle silputtua parmankinkkua, aurinkokuivattua tomaattia, parmesaanilastuja sekä tuoretta basilikaa. Tarjoa heti.
Lisukkeina tällä kertaa sämpylän puolikkaita vuohenjuustolla. Pirkka-tuotteen esipaistetut sämpylät ovat maistuvia ja edullisia. Kuuden sämpylän paketti maksaa 0,79€

Paista sämpylät ohjeen mukaan 200 astetta ja noin 8 minuuttia. Halkaise sämpylät, lorauta pintaan hieman öljyä (halutessasi voit hiertää pintaa myös valkosipulilla) ja asettele päälle vuohenjuusto-siivut. Jatka paistoa 250 astetta ja noin 5 minuuttia.

Mukavaa torstai-iltaa....jippii huomenna on taas perjantai :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti