sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Vuohenjuusto-kanapasta, SUKLAAkohokas ja KYLLIKKI (bulldog)

Nyt saatte taas vaihteeksi vkonlopun pöperöitä ja tarinaa Kyllikistä. Jos edellisen postauksen Hercules on sellainen englantilainen herrasmies.....niin samaa hienotunteisuutta ei löydy tästä neidistä, jonka luonteenlaatu on enemmänkin sellainen Myyntimies Jethron kaltainen!

Mutta ensiksi ruokaa. Tiristetty vuohenjuusto on jotain sellaista, jota ei voi olla liikaa. Siinä kohtaa kun aloin väkertämään pastaa, niin nuorta miestä askarrutti vain yksi kysymys - onko juustoa riittävästi :)

Vuohenjuusto-kanapasta (4:lle)

450g hunajamarinoituja kanasuikaleita
350g Penne Rigate pastaa
1prk (21/2dl) Valion Mustanpekan kermaa
Pari pötikkää kypsytettyä vuohenjuustoa (siivuina) tiristettynä pannulla
1 punasipuli rinkuloina pannun kautta ripauksella ruokosokeria
Tuoretta basilikaa

Paista kanasuikaleet ja lisää joukkoon Mustanpekan kerma. Anna hautua hiljalleen. Keitä sillävälin pasta paketin ohjeen mukaisesti. Lisää valutettu pasta kana-kermakastikkeeseen ja pyörittele sen aikaa, kun kastike alkaa tarttumaan pastan pintaan.

Asettele pasta tarjolle tiristettyjen vuohenjuusto-viipaleiden, punasipuli-renkaiden ja tuoreen basilikan kera.


Suklaakohokkaat tein suurinpiirtein (jotain muuttaen) tällä Valion reseptillä.

Ja sitten Kyllikki (toivepostauksen koira nro 4). Kyllikki on meidän koiralauman kuopus. Hänen kohdallaan olen vakuuttunut siitä, että on kyse sitten perheen tai koiralauman kuopuksista, niin yhdistävä tekijä on tietynlainen vapaus.

Kyllikillä on ikää nyt 19kk - onneksi :) Tämä neiti on luonteeltaan sellainen joka paikan höylä ja hyväntahtoinen säätäjä. Meidän koiralaumastahan löytyy myös Kyllikin äiti ja mummo....tämä pyhä kolminaisuus on koirien keskuudessa jotain sellaista, jota kukaan karvateista ei kyseenalaista.

Käytännön tasollahan tämä tarkoittaa sitä, että Kylli-neiti riiviöi, säätää ja häärää.....karvatti-jätkiä alkaa ärsyttämään, kunnes väliin iskee äiti tai mummu-koira. Koirien keskuudessa naiset määräävät tahdin.

Tämän ihanan neidin <3 luonteesta kuvat kertokoon loput :)

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Näitä teidän koiruuskuvia ei voi katsoa vakavalla naamalla! Ihan huipputyyppejä :) Ja vitsit mitä herkkuja. Tuo pasta kuulostaa tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D, niinhän nuo ovat :) Toki näiden kanssa mahtuu niitäkin hetkiä, jolloin tuntuu, että suusta tuleva lause tarvitsee pari kirosanaa höysteeksi. Koirille se on tosin väärä signaali = ompas tuo emäntä juttutuulella ;)

      Poista