lauantai 22. marraskuuta 2014

ULKORUOKINTAA ja Hercules (bulldog)

Tähän saakka linnut ovat pärjänneet hyvin silmuilla ja marjoilla, mutta nyt on ilmat viilenneet sen verran ja kevyt lumipeitekin satanut eli on aika aloittaa pihamaan tirpusten ruokinta. Lintujen ruokinnassa on tärkeää se, että jos siihen ryhtyy, niin siitä on huolehdittava koko talvi.


Nuo pitkät ruokinta-tötteröt ostin meidän sekatavara-kaupan (Sopuraha) euron torilta. Pyöreät teräs-pallukat ovat Biltemasta ja palvelleet jo pidemmän aikaa.


Teräspallukat täytin talipalloilla ja pähkinöillä. Samaiset pallukat palvelee ympäri vuoden, syysiltoina kynttilä-lyhtyinä :)


Korkeisiin ruokinta-tötteröihin laitoin rasvasiemen-seosta.Toivepostauksen osa 3 (bulldog)

Meidän kolme vanhinta bulldoggia ovat saaneet varttua jo edesmenneen dopperi-herran hellässä ja opettavaisessa huomassa.

Tuolla dopperin kainalossa on Hercules pikkuisena - tänä päivänä samaisella herralla on ikää reippaat 6v.


Hercules - hra Belgiasta, on meidän perheen tyynen rauhallinen posettaja ja luonteeltaan sellainen lempeä viilipytty. Kyllähän tuo riekkuu ja rellestääkin, mutta varsinainen luonteen kipinä löytyy, kun on kyse kepeistä ja puupalikoista....niitä ei häneltä vie kukaan.....kukaan ei edes yritä :)

Hercules on todella helppo ja lempeä luonne, koirana sellainen, jonka kanssa jokainen pärjää ja jonka seurasta kaikki nauttii, pienistä isompiin.....koska Hercules huomioi jokaisen <3


Mukavaa lauantai-iltaa!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania karvakorvia teillä! Ja kivalla tapaa toteutat bulldoggi-toivepostausta, kiitos siitä :) Bulldoggeihin kun ihastuu niin ne kyllä vie täysin mukanaan. Näin on käynyt meillekin - tosin bulldoggia ei vielä ole, mutta jos kaikki menee putkeen niin pieni ranskis-herra on tulossa keväällä ilahduttamaan meidän elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ole hyvä :) Onhan nuo sellaisia mussukoita....toivotaan, että kaikki menee suunnitelmien mukaan ja te saatte ranskis-herran ilahduttamaan eloa. Ranskikset ovat mukavia pakkauksia ja niidenkin kanssa on suuri vaara, että kun on yksi.....niin hetken päästä huomaa löytyvän toisellekin tilaa ;)

   Poista
 2. Hihii, ihana tuo viimeinen kuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Toivotaan, että saadaan tänäkin talvena riittävästi lunta....tehokasta lihasjumppaa :D

   Poista
 3. Ihania kuvia taas :D Hauska kuulla näiden teidän karvaisten perheenjäsenten persoonista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :) Koirien luonteet ovat kyllä hyvin erilaisia, myös saman rodun edustajilla. Nämäkin voisivat vertauskuvallisesti edustaa yhtä pentuetta ja sitä, kuinka erilaisen luonteen perheet saa pennun hankkiessaan.

   Poista
 4. Hei! Mistä kennelistä dopperiherra on? Muistuttaa tosi paljon edesmennyttä omaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meidän dopperi oli Venäjältä Sant Krealin kennelistä :)

   Poista