maanantai 6. lokakuuta 2014

Rabo De Toros ja vkonlopun puuhia

Syksy ja talvi ovat ihanien tuhtien pataruokien aikaa. Tämän häränhäntä-padan reseptin bongasin Maku-lehden blogista Onko nälkä?

Pataruokien valmistus sopii erityisen hyvin viikonloppuun tai ajankohtaan, jolloin ei tarvitse juosta kellon kanssa kilpaa. Tämän padan kypsyminen otti aikaa kuusi tuntia, mutta jokainen tunti oli kyllä odottamisen arvoinen.

Kaupanpäällisenä kodin täytti ihanat tuoksut - kaneli, punaviini, appelsiini ja pähkinäinen sherry.

Ainoa muutos, jonka tähän reseptiin seuraavalla kerralla tekisin on kanelitankojen määrän puolitus. Tämä siitä syystä, että nuori mies 10v oli seuraavaa mieltä "Vähän tässä on outoa se, että liha maistuu pullalle" :)Viikonloppuna sain maalattua viimeisenkin välioven! Kyseinen ovi johtaa meidän koiratiloihin.


Alla näkymä koiratilojen oviaukosta. Koiratilat (noin 40m2) sijaitsevat siis kotimme yhteydessä. Se ei ole suinkaan sellainen paikka, jossa nuo karvatit kaiken aikaa aikaansa viettäisivät. Tilana kuitenkin tarpeellinen kaikkine toimintoineen - tällä koirien pääluvulla.

Ulkotarhaan johtava vanha ovi on tapetoitu noilla kolmella bulldogin päällä. Hyvin on tapetti kestänyt näinkin "tuulisessa" paikassa jo noin vuoden verran. Tapetti (omista kuvista) on isännän käsityötä ja tuotantoa MyShotilta.Sunnuntaina oli aivan mieletön sää ja hyödynsimmekin sen kolmen tunnin metsäreissulla koiruuksien kanssa. Samalla tuli poimittua puoli kopallista suppilovahveroita. Suppiksia oli noussut jo hyvin, koot tosin vaihtelivat tikkuaskin ja 10centin kolikon välillä.Tuo "meidän" metsä on aivan ihana paikka. Ihan heti ei uskoisi, että pohjanmaan lakeuksilta löytyy tällainen helmi :)Mukavaa alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti