torstai 9. lokakuuta 2014

70-lukulaisen kodin remppaa - ennen ja jälkeen

Eilen, syksyisen illan hämyssä, innostuin näpsimään muutamia vähän laajempia kuvakulmia kodistamme. Tästä 70-lukulaisesta, jonka ostimme aikoinaan likimain alkuperäisessä kunnossa = sisätilat kellastunutta mäntyä lattiasta kattoon.

Talo ostettiin sillä ajatuksella, että kaikki mahdollinen tehdään itse ja niin on tehtykin......ja edelleen on "jotain" vaiheessa, heh :D

Tämä avoin tila (seiniä siis kaatui) on pinta-alaltaan noin 70 neliötä. Tilaan sijoittuvat keittiö, olohuone ja ruokailutila. Saatte nyt toiminnoista sellaisen 360-kuvakattauksen.Löysin teille muutamia kuvia ajasta, jolloin muutimme täyden remontin ja lievän kaaoksen keskelle. Elelimme reippaan kuukauden ajan ilman pesumahdollisuuksia, ajankohta oli huhtikuuta. Iltojen pimetessä kävimme pihamaalla "sanko-suihkussa", joita perheen pienimmäinen jäikin kaipailemaan pesutilojen valmistuttua.

Kyseinen kesä meni ilman keittiötä, josta kaatui seinää, viemäröinnit ja vesipisteetkin vaihtoivat paikkaa. Kolmen kuukauden ajan söimme siis grillattua ruokaa :)

Kaikesta raatamisesta ja tolkuttomasta pölyn määrästä huolimatta muistot ajanjaksolta ovat mukavat :)

4 kommenttia:

 1. Teidän koti on kyllä niin viehättävän ja viihtyisän näköinen ja tuo viimeinen kuva on niin suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nino :) Kyllä tämä tästä pikku hiljaa rakentuu ja mitä tulee tuohon nuoreen mieheen - raksalapsi <3

   Poista
 2. Teillä on ihanan viihtyisän ja kodikkaan näköistä! Remonttikuvat ovat mahtavia. Tuovat varmasti monta muistoa mieleen... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anu! Rankin remppa-aika on ollut kyllä tunteiden täyttämää, mutta hyvin tämä perhe sopeutui siihenkin ja muistot ovat mukavia veresteltäviä :)

   Poista