keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Syksyä, KIRPPIS-löytöjä ja tekstiilejä

Keskellä ankeata lokakuuta, meitsu viettää kesälomaa! Olen siitä kyllä ottanut kaiken "lämpimän" ilon irti :) Nauttinut tuuhasteluista ja puuhasteluista, loistavista kirppislöydöistä ja lorvailusta.

Alkajaisiksi jämä-kynttilöiden valua...(P.S Tässä blogissa ei mun jalkoja, puhumattakaan naamavärkistä ole pahemmin näkynyt, joten koettakaa kestää :)Mielihän on siis huudellut sienimetsään, mutta säät on olleet sitä luokkaa, että huvitus on tyssänyt siihen. Vaihtoehto-puuhina tuli valettua kynttilöiden jämät uuteen uskoon. Kaveri totesikin näiden näyttävän aivan B52:lta, no kyllähän näistäkin kyseisiä aromeja löytyy ;)


No sitten nämä KIRPPISLÖYDÖT!! Minähän en todellakaan ole mikään muodin-lähettiläs. Tämän "koirankarvaisen" rouvan tyyli kiteytyy adjektiiveihin: mukavuudenhaluinen ja käytännöllinen.

Edellä mainittuihin vaatimuksiin 30€:n kirppis-löydöt vastasivat hyvin...siis todella hyvin :)
Alla siis kaikki, mitä kolmella kympillä löytyi. Janitan ja Vagabondin saappaat, Espritin untuva-toppaa, Mulberryn huivi ja pärekori koppa-höperölle.Pikku-vessakin sai uudet tekstiilit. Tämä oli muuten todella hankala kuvattava - neliöitä hulppeat 1.9m2. Pieneen ja tuiki tarpeelliseen tilaan on siis mahdutettu vain kaikki oleellinen.


Tässäpä tätä tällä kertaa, kivat keskiviikot!!

6 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt, itse löydän harvoin vaatteita, kaikkea muuta sitten senkin edestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useammin munkin tulee löydettyä sitä muuta, siis lähes aina, kun kirpparille eksyn....mutta nyt onnisti vaaterintamallakin :)

   Poista
 2. Ihania kirppislöytöjä olet tehnyt! Mä en ole ehtinyt piiiiiitkään aikaan kirppikselle...ja nyt kun oikein kirjoitin sen tähän tajusin että ihan liian pitkään aikaan en ole käynyt kartuttamassa "romuvarastoani". Tähän asiaan pitää saada muutos ja PIAN! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tyytyväinen löytöihin! Mä olen kolunnut niitä sitten sunkin edestä viime aikoina :)

   Poista
 3. Miten sait 30€ mahdutettua jopa mulberryn huivin - mahtavia löytöjä! Mistä tuo huivi löytyi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Huivin löysin SPR:n kirppikseltä kuudella eurolla!

   Poista