keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

LIITUTAULU-etiketit ja TONNIKALA-cannelonit

Pikku shoppailut piristävät aina! Olen kaivannut jo pidemmän aikaa hieman järeämpää kivi-morttelia ja nyt sen vihdoinkin raaskin hankkia. Tästä löytyy nyt riittävästi tilavuutta ja potkua tahnojenkin vääntämiseen. Samalla kierroksella jäi koriin parit muutkin kivatukset :)

Clas Ohlsonin uutuus-tuotteina LIITUTAULU-etiketit, joita on arkissa 24kpl ja hintaa VAIN 2,50€!! Samasta putiikista ostin lisäksi parit alumiini-pönikät.





TONNIKALA cannelonit (4:lle)

20kpl canneloneja
2prk tonnikalaa öljyssä
1 iso sipuli
390g + 180g yrtti-tomaattimurskaa
1prk (200g) Creme Bonjour paahdettu sipuli-tuorejuustoa
noin 1 1/2dl Creme Bonjourin sipuli-kermaa
2 rkl ruokosokeria
suolaa, mustapippuria
juustoraastetta

Kuullota pieneksi silputtu sipuli. Valuta tonnikalat. Lisää joukkoon 390g tomaattimurskaa, tuorejuusto, ruokosokeri sekä suolaa ja mustapippuria. Sekoita massa tasaiseksi.

HUOM! Tonnikala-cannelonien täyttäminen onnistuu hyvin pursotinpussia apuna käyttäen.

Täytä putkilot ja asettele voideltuun vuokaan. Kaada päälle 180g tomaattimurskaa ja kerma. Ripottele pintaan juustoraaste ja paista 200 astetta ja noin 35-40 minuuttia. Paistoajan loppu puolella laita tarvittaessa leivinpaperia suojamaan juustokuorrutetta, ettei se paistu liikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti