lauantai 5. heinäkuuta 2014

DIY Lasipullon leikkaus kotikonstein

Voihan ihana aurinkoinen aamu!! Eilinen ilta sujui tuuhastellessa lasipullo-projektin äärellä. Jos nyt joku teistä on miettinyt, miten saada kotikonstein lasipullo kahtia, niin tässä yksi vaihtoehto.

Itse tuunailin pulloista lyhty-viritelmiä. Tämä on halpaa ja työvaiheiltaan helppoa huvia....hyvä niin, koska jokaisen pullon kohtalo on hieman arpapeliä.


1. TARVIKKEET lasipulloja, villalankaa, palavaa nestettä (itse käytin tärpättiä) ja KYLMÄÄ vettä sankoon.


2. Leikkaa villalangasta pätkä ja kasta se tärpättiin.

3. Sido villalanka siihen kohtaan, mistä haluat pullon katkeavan. HUOM!! Yksi kieppi villalankaa riittää (useammalla langan kietaisulla tulee huonompi lopputulos)

4. Sytytä lanka palamaan tasaisesti ympäriinsä. Palamisen hiipumisen jälkeen upota pullo vesisankoon ja naps se on siinä.

Pullo lämpenee muualtakin kuin palamiskohdasta, joten käytä upotusvaiheessa patakinnasta apuna.Yllä leikatut pullot ennen noen poispesua.


Lopuksi tuunailin tarvittavat viritelmät tuikkuja varten.


Mukavaa aurinkoista lauantaita!

3 kommenttia:

 1. Ihan loistava vinkki, kiitos! Joskus mietin miten saisin lasin katkaistua näppärästi, mutta en muista kuollaksenikaan mistä silloin oli kyse. Jospa se palautuisi mieleen, niin nyt tietäisin miten sen katkaisemisen tekisin. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, säät on olleet kyllä niin hyvät, että nyt saisi vkonloppu jatkua vähän pidempäänkin ;)

   Poista
 2. Hei! Piti heti testiä tätä sun juttua, mutta pullo halkesi. Vinkkejä? Pitääkö olla 100% villaa vai käykö 7veljestä tms..

  VastaaPoista