tiistai 12. marraskuuta 2013

Rukiista pannupizzaa ja ERIPARI sukkia

Vko on startannut kodin kierrätyksen merkeissä, jääkaappia myöden eli pizzan alkujuurilla ollaan menty. Vähän sitä, tätä ja tota tällä kertaa rukiisella pohjalla.

Muut maininnan arvoiset jutut ovat ehdottomasti pavut, erityisesti Kidneyt. Meillä ne on tuo poikasen chipsejä. Itse keitellen saa samalla rahalla moninkertaisen määrän kaupan valmiisiin verrattuna, ottaa toki hieman enemmän aikaa, mutta kannattaa. Kauniitakin ovat purkeissa :)

No, vähän on taas pitänyt steariinillakin leikkiä. Mulla, kynttilähullulla, kun noita jämiä jää...ja mitä tulee eripari-sukkiin, niin KYLLÄ, mulla on lähes aina sellaiset jalassa :D Päiväsaikaan sitä ei kukaan huomaa, kun perheen kaikki sukat ovat mustia. Toki mulla saattaa toinen sukka olla mallia lähes polvi = isännän ja toinen osastoa nilkka. Iltasella tämä ei selity edes värillä, kun vetäisen villasukat jalkaan. Mussa on selkeästi jotain Peppi Pitkätossua :)

Rukiinen pannupizza: 3dl vettä, 1pss kuivahiivaa, 1tl suolaa, 1rkl sokeria, 2dl ruisjauhoja ja 3dl vehnäjauhoja. Sekoita kuivahiiva +42 asteiseen veteen, lisää joukkoon kaikki muu ja kohota tuplaten. Vaivaa taikinaa hieman ja levitä jauhoa apuna käyttäen vuokaan. Täytä mieleisillä täytteillä ja paista 230 astetta ja noin 20 minuuttia.2 kommenttia:

 1. Elämässä täytyy olla vähän sulahopsula heisula hopsansaata!! :)
  Kumpa meissä kaikissa asuisi pieni Peppi Pitkätossu!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää :) Isäntää tämä juttu jaksaa huvittaa aina niin kauan, kunnes HÄNEN sukistaan joka toinen on hukan teillä ;)

   Poista