Näitä ollaan puuhasteltu tänään kera poikasen. Resepti on sama kuin hopeatoffeessa, mutta valmistuksessa täytyy lämpö olla +130 astetta. Tällä lämmöllä syntyy riittävän kova ja rapsakka lopputulos. Hopeatoffeen notkeus syntyy lämmössä 120 astetta.
Tikkarin muotit syntyi foliolla. Öljyä muotit hyvin, täytä ja anna jäähtyä.
16 tikkaria: 1dl sokeria, 1dl lakritsikastiketta, 3/4dl kermaa ja 3/4dl vaaleaa siirappia. Sekoita ainekset ja keitä, kunnes lämpö on 130 astetta. Kaada muotteihin ja anna jäähtyä.
Kiva idis, poju otti heti idean talteen :)
VastaaPoistaKiva kuulla :)
PoistaOvatpa herkullisen kuuloisia! Uusi lukija ilmoittautuu samalla. Todella ihana blogi sinulla!
VastaaPoistaKiitos ja tervetuloa!
Poista