torstai 28. marraskuuta 2013

Lasagne meidän tapaan

Vaikka lasagne reseptejä löytyy kanssa jokaiseen lähtöön, niin jaan nyt tämän viimeisimmän testaukseni kanssanne. Ja siitä syystä, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun perheen nuori mies antoi spontaanisti positiivista palautetta :) Jouduin siis naamioimaan parit ainekset, jotka eivät muuten uppoa.

Lasagne: 15 lasagnelevyä, 700g jauhelihaa, 390g yrttitomaatti-mursketta, 390g valkosipulitomaatti-mursketta, 1prk punaista maitoa, 100g voita, 1dl vehnäjauhoja, 100g Emmental-raastetta, suolaa, valkopippuria ja 100g Mozzarella- raastetta.

Paista jauheliha ja kaada joukkoon tomaattimurskeet. Mausta suolalla.
Valmista juustokastike sulattamalla kattilassa voi, pyöräytä voissa jauhot ja lisää sekoittaen joukkoon maito. Anna kiehahtaa sen verran, että saostuu. Lisää Emmental-raaste, mausta suolalla ja ripauksella valkopippuria.

Kokoa koko keksintö voideltuun vuokaan, pohjalle jauhelihahässäkkää ja päälle lasagnelevyjä, seuraava kerros jauhelihaa ja juustokastiketta jne, kunnes viimeisen kerroksen päälle tulee setti juustokastiketta ja Mozzarella raaste. Paista 200 astetta ja noin 30 minuuttia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti