torstai 1. lokakuuta 2015

KOOSTEEna puolen vuoden DIY:t ja TUUNAILUT

Kuluneeseen puoleen vuoteen mahtuu aika monta kesäkuukautta, jotka eivät ole mulle todellakaan otollisinta aikaa "värkkäilyille", mutta jotain on tullut tehtyä.

Tämä on muuten jännä juttu, siis se, että mä "käynnistyn" vuosi toisensa jälkeen hämärän hiipiessä. En tiedä johtuneeko siitä, että olen "marraskuun lapsi",vaiko mistä....mutta näin se vaan suurin piirtein joka vuosi kulkee.

Uskotteko muuten horoskooppeihin luonneanalyysien osalta? Mä olen Jousimies ja kyllä siinä kiteytyksessä on aika paljon mua :)No, mutta sitten näihin askarteluihin....


1. KAAPPI tori.fi:stä. Keittiössä ei enää riittänyt tilaa lisä-astioille ja kun on kyse astioista, niin vaihtoehtona ei suikaan ollut niiden karsinta...vaan tilannehan vaati ainoastaan lisää säilytystilaa!

Alunperin mäntyinen kaappi sai siis yllensä mustaa ja valkoista maalia.


2. KÄSIKORU nahasta ja vanhasta napista.


3. TYYNYNpäällinen KUTOEN ....sisätyynyjähän mulla riittää, mutta koskaan ei ole liikaa tyynynpäällisiä :)


4. SEINÄVALAISIN. Musta seinä kaipasi hieman valkeutta ympärilleen ja siihen tarvittiin pala minkkiverkkoa, juuttikangasta, paperipussi ja vähän jotain muuta.5. LISÄÄ TYYNYNPÄÄLLISIÄ. Tällä kertaa kankaanpainannalla.

6. TARJOTIN, jonka olen tehnyt jo aiemmin parhaat päivänsä nähneistä puisista pihalaatoista, sai kylkiinsä rivat vanhasta nahkavyöstä.

8. Miksi mukana kuva kynttilöistä viinipulloissa? Minähän ostan lähes poikkeuksetta ns. valumattomia kynttilöitä, koska tykkään steariinittomasta pöytäliinasta :) No, koska tykkään myös rustiikkisesta tunnelmasta...niin noita samoja kynttilöitähän voi sulattaa erikseen pullon päälle...viiden sentin pala riittää :D9. Maalatut suolakurkku-purkit (joista kaupat luopuu mielellään) saivat kylkiinsä PAPRIKA-lätkät ja juuri sitä, siis makeaa pientä suippopaprikaa niissä nyt kasvaa.
10. NARUKORI - tarvitaan vain narua ja ompelukone.

Hmmm....huomenna on perjantai ja vkonloppuna on jotain kivaa tiedossa lapsien kanssa <3

9 kommenttia:

 1. Huh, oletpa sä ollut ahkera!!! ☺ Kaikkea kaunista ja kivaa olet saanut aikaiseksi. Tuo upotettu ulkotuli kiinnosti kovasti, pakko mennä katsomaan tarkemmin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nanne :) Nuo upotetut ulkotulet syntyi vartissa, kun vaan sain kaivettua varastosta kuviosahan...projektin kovin homma ;)

   Poista
 2. Hienoja tuunauksia olet ehtinyt tekemään. Tosi hyviä ideoita!

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä kerennyt tekemään vaikka ja mitä. Mukavaa viikonloppua, minullakin on lasten kanssa mukava matka huomenna luvassa.

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä kerennyt tekemään vaikka ja mitä. Mukavaa viikonloppua, minullakin on lasten kanssa mukava matka huomenna luvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ....ja jostain syystä on kuitenkin itsellä ollut tunne siitä, että mä olen ollut aika laiskalla tuulella :) Mukavaa vkonloppua teillekin!

   Poista
 5. Kivoja ideoita olet saanut toteutetuksi. Pitääpä alkaa suunnittelemaan omaa tarjotinta. :9
  Tämä jääpi seuraamaan blogiasi ja tervetuloa vastavierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin tervetuloa Ta Ra! Ja ilman muuta tulen vasta vierailulle :) Mitä tulee tarjottimiin, niin niitäkään ei ole koskaan liikaa ;)

   Poista