sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Gormiiteista KUHAAN

Hyvää sunnuntaita naiset! Tänään on ollut pitkästä aikaa jopa lämpimältä tuntuva päivä ja tulevalla vkolla pitäisi sään lämmetä entisestään....sopii niin mulle ja varmaan kaikille muillekin :)

Mä olen kyykkinyt (kävi urheilusta) valtaosan vkonlopusta nuoren miehen huoneessa, joka sijaitsee tuon mustan oven takana. Siellähän on remontti käynnissä...joka siis alkoi jo jokin aika sitten.

Mun tehtävähän oli poistaa vanhat tapetit, jotta perheen miehet saavat "tyhjän paletin" uusille suunnitelmille, joihin en ole puuttunut :) Tällä hetkellä mies häärää siellä uuden tapetin kimpussa, joten nyt jo tiedän, mitä on tulossa! Ei mitään aivan "perinteistä", mutta siitä lisää myöhemmin.No, miksikö olen siellä "kyykkinyt"? Pienestä pojasta on kasvanut jo sen verran isompi, jotta tavaroille täytyi tehdä karsintaa! Alla olevat laatikot olivat TÄYNNÄ pokemoneja, gormiitteja, sotilaita, baybladeja, legoja ja vaikka siis mitä - sulassa sekamelskassa :D 

Jokainen pienen pojan äiti tietää sen, mitä näiden tavaroiden järjestely on.....meillä meni kaksi iltaa :)

Nyt on tavarat lajiteltu. Enää pitäisi vaan päättää, mitä niille tehdä.


Istutin paprikan siemeniä jo maaliskuun alussa ja taimet on edelleen hengissä....todella hitaasti vaan kasvavat. Vasta nyt on tullut toisia lehtipareja. Mielenkiinnolla odotan, milloin saadaan satoa :DAterioiden osalta terveellinen kevyt-setti jatkuu! Takana on nyt vajaat pari vkoa, nälkä on vaivannut lähes koko ajan, mutta tuloksiakin alkaa syntymään.


Hedelmäsalaattia.....vesimelonia, appelsiinia, rypäleitä, ananasta ja ja mansikoita.


Lauantain ateria meillä oli nuoren miehen kanssa kaksin <3 Kuhaa, parsaa, varhaisperunoita, kasviksia + kermaviili-kastike....ja lapselle sinappi-silliä.

Uuden vuoden vaihteesta oli jäänyt sädetikkuja, joten poltimme nekin :)Mukavaa sunnuntaita ja kivaa alkavaa viikkoa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti