maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kesää, arkea ja JUHLAA

Kyllä on pitänyt kiirettä viime viikot! Onneksi mulla oli viikko lomaa, muuten olisi varmaan pumppu pettänyt!

No, joka tapauksessa tyttären YO-juhlat onnistuivat erittäin hyvin....ainoastaan sää olisi voinut olla parempi.

Juhlapäivän kattauksen tein kahdessä erässä - päivällä se ns. virallisempi (mukavalla meiningillä) ja illalla kodin täyttivätkin sitten tyttären ystävät noin 30kpl nuoria ja se sujuikin sitten vielä vähän rennommalla otteella :)

Juhlapäivä piti tämän rouvan sen verran kiireisenä, että nyt saatte epämääräisen kuvakattauksen vähän sieltä ja täältä - ennen ja jälkeen.....en kertakaikkiaan ehtinyt kaikkea ajatuksella kuvailemaan.







TARJOILUT:

Savuporo-voileipäkakkua KLIK
Juhlavat ruislastut avokado-kalkkunatäytteellä KLIK
Tuulihatut lohitäytteellä KLIK
Parmesaani-kupit KLIK kurkku-perunasalaatilla KLIK

Valkosuklaa-juustokakku KLIK
Sitruunainenkakku mustikoilla KLIK
Minttusuklaa muffinssit KLIK
Mansikoita


Kuluneiden päivien säästä kertoo aivan riittävästi kuva, mutta tuo alla oleva pesuaine antoi kummasti kipinää kodin jynssäykseen!! Tämä oli itselle uusi tuttavuus ja HYVÄ sellainen - ainoa haittapuoli oli se, että perheemme kaikki koirat tykkäsivät siitä myös :)....rätti ja kielet kilpailivat keskenään.





Softenginen pojat ovat oman kylän poikia ja he vetäisivät lakitustilaisuudessa yllärivetona pari biisiä....aivan huippu juttu - kevensi tunnelmaa kummasti!

Muutoinhan tuo tilaisuus on ainakin minulle ihanaa suolaveden kirvelyä silmissä - alkaen Suvivirrestä ja huipentuen siihen hetkeen, kun se oma lapsi astelee isolle lavalle. 

Ja kauniina astelikin - itse tuunaamassaan mekossa, jonka helmikirjoiluihin oli käytetty useampi tunti <3








Onnistuneen päivän loppusaldona kodista löytyivät juhlista uupuneet koirat sekä parit ajatukset nuorison jäljiltä :)

4 kommenttia:

  1. Onnea kauniille tyttärelle ja äidilleen valkolakista! Upea puku. On teillä ollut melkoinen sää siellä, mutta juhlissa aivan ihanat tarjoilut, nam. Sen aikaisemmin postaamasi koiravideon jälkeen voin vain kuvitella teidän nelijalkaiset perheenjäsenet kilvan yrittämässä päästä siivousapulaisiksi ;) Ihana tunne varmasti tärkeän päivän ja kaiken touhuilun jälkeen; väsynyt ja onnellinen, voisin kuvitella. Suvivirsi laukaisee täälläkin silmäkirvelyreaktion. Leppoisaa illan jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Nuo karvaiset hupulaiset ovat kyllä sellaisia apulaisia :) Onneksi tällä hetkellä helle hellii sateidenkin edestä.....

      Poista
  2. Onnea sekä äidille, että tyttärelle! Herkulliset ja kauniit tarjoilut ollut teillä ja kiva on myös tuo suuri terassin pöytä & penkit sateesta huolimatta :) Jokohan nyt uskaltaisin ostaa tuon koirillekin maistuvan aineen, kun olen sitä niin usein kaupassa kädessä pyöritellyt ja miettinyt, että onkohan tämä niin hyvää kuin kaikki on kertoneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nino! Puutarhakalusteet on tehty metritavarasta, jotta saimme riittävän suuren ryhmän. Tuo pesuaine oli hyvä kokemus, mutta toimii parhaiten vaaleille pinnoille. Riittoisaa vaikka mulla liki puoli purkkia menikin :D

      Poista