maanantai 23. kesäkuuta 2014

Tämä on TONKKA

Loma jatkuu, mutta säät on mitä sattuu!! Onneksi mulla on tuo Molla Millsin uusin Virkkuri - tarjoaa juuri passelia puuhaa näille keleille. Neuloosi siis starttasi ennen aikojaan.

Tonkan tein ontelokuteesta seiskan koukulla ja taas kerran löysi myös vanha vyö uuden käytön :) Tämä oli kiva parin päivän projekti.

Nyt riennän keittiöön....isäntä on matsissa, ruoka tulilla ja elokuva-ilta tuloillaan :)
4 kommenttia:

 1. Vitsi kun olisi itsekin ihan hivenen taitavampi käsistään.... :/ Meidän äiti on tuollainen samanlainen kuin sinäkin että lankaa ja virkkukoukku/kutimet, niin lopputulos voi olla ihan mitä tahansa ylihienon ja ylimahtavan väliltä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan huvitusta riittää kokeiluun, niin nämä ontelokuteesta tehdyt syntyvät nopeasti ja helposti. Jopa siinä määrin, etten tiedä mihinkä mä näiden purnukoitteni kanssa kohta joudun :)

   Poista
 2. Siis oikeasti, aivan huippuihana! Sama juttu meilläkin kuin Nannella: äiti ja sisko virkkaavat ja neulovat mitä vain. Minä osaan tehdä pannunalusia ja tiskirättejä ;) Noilla nahkaisilla yksityiskohdilla tulee kyllä upea viimeistely neulomuksiin. Hieno, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nämä syntyy muuten aivan samoilla perussilmukoilla.....ja tuossa Mollan kirjassa on tosi selkeesti vielä kuvien kera opastettuna kaikki tarvittaessa.

   Poista