sunnuntai 29. joulukuuta 2013

salonkiKELPOINEN pyttipannu ja KOTIkutoinen ketsuppi

Olisi toki kelvannut Felixikin, mutta sattui olemaan loppu....joten oli tehtävä. Toiseksi tuli todettua, että 700g jauhelihaa riittää 100kpl:seen lihapullia, niihin pieniin ja rapsakka kuorisiin, nam.

Kuori raa'at perunat ja kuutioi sentti x sentin paloihin. Tiristele voissa pannulla kypsäksi keskilämmöllä. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli. Mausta suolalla, lisää joukkoon sinappia sekä kolmen sipulin ruokakermaa, muutkin käy. Anna hautua kypsäksi ja tarjoa kera lihapullien. Kylkiäiseksi meillä pääsivät pavut, joista poikanen tykkää kovasti. Keitä tuoreita papuja noin 10 minsaa suolalla maustetussa vedessä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti