keskiviikko 11. joulukuuta 2013

KierrätysKIVAA koirannappula-säkeistä - DIY kori

Materiaali, jonka jokainen koiranomistaja tietää kestäväksi ja kosteutta hylkiväksi. Monesti olen miettinyt, mitä näistä liian nopeasti hupenevista säkeistä saisi tehtyä....no, tänään syntyi yksi vaihtoehto.

Tarvitaan kaksi tyhjää nappula-säkkiä. Käännä toinen säkki ympäri ja aseta toinen sisälle, näin saadaan samanlainen pinta molemmin puolin. Rullaa säkin suu. Erilaisten tikkausten ja hifistelyjen osalta vain mielikuvistus on rajana, mutta toimii ilmankin....sen verran on tykkyä materiaalia.

P.S Pitihän minunkin kokeilla sanomalehtikynsiä - sallittakoon tunti turhamaisuutta edes kerta vuoteen ;) Resepti siihenhän on pohjalakkaus, sanomalehden paloja, desinfiointi-ainetta ja hujaus vielä väritöntä lakkaa pintaan.2 kommenttia:

 1. Wau mitkä kynnet!! :)
  Ja onpa hauska idea uudelleen käyttää nuo ruokasäkit. Meillä ei vaan noita säkkejä kerry, kun kaikki eläimet syövät vain raakaruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa :D Meillä pentuikäisille on annettu nappulaa, tosin sitä on viime aikoina annettu myös isoillekin.....isäntä painaa 70-80 tunnin työviikkoja, joten ruokintaakin on jouduttu "virtaviivaistamaan"

   Poista