sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Possua cola-kastikkeella ja leppoisa sunnuntai

Hyvä päivä! Pari tuntia on ryynätty tänään metsässä kera kymmenpäisen lauman. Kylkiäisenä puoli koppaa suppilovahveroita ja levolliset koirat.

Ateria syntyi possun ulkopaistista, hasselbackan perunoista ja kasviksista kera cola-kastikkeen. Colakastikkeesta tuli kyllä varsinainen herkku lihan kaveriksi.

Colakastike: 1/4 dl valkoviini-etikkaa, 1/2dl ruokosokeria, 11/2dl ketsuppia, 1rkl Worcesteria, 2kynttä valkosipulia ja 2dl cocista. Sekoita kaikki kattilassa ja keitä kasaan noin 30 minuuttia. Suurusta tarvittaessa = 1rkl maizenaa sekoitettuna tilkkaan kylmää vettä. Kaada kastikkeen joukkoon sekoittaen.





2 kommenttia:

  1. Huoh mitkä ihanat kuvat ja tunnelmat, täällä on rämmitty eteenpäin jo pari viikkoa keuhkoissa tunkeilevan flunssan kanssa ja tällaisen astmaatikon hengitys on ollut sitä ja tätä, ei paljon ole jaksanut blogeissa vierailla, sinulla on täällä taas pitkä rivi herkkuja. Täytyypä tehdä nyt tarkepaa tuttavuutta. Mukavaa ja inspiroivaa syyskuun viimeistä viikkoa.

    VastaaPoista