perjantai 27. syyskuuta 2013

Pannupizza JUUSTOringillä

Pannupizza, jossa ei kaloreita säästellä! Taikinareunoihin on kätketty juustoa ja tietty itse täytekin täyttä tavaraa, nam :)

Pohja: 3dl vettä, 1pss kuivahiivaa, 1rkl kuivattua basilikaa, 2tl sipulijauhetta, 1tl suolaa, 1rkl sokeria, noin 5dl vehnäjauhoja sekä loraus öljyä. Sekoita +42 asteiseen veteen kuivahiiva ja mausteet. Lisää jauhot ja öljy. Vaivaa tasaiseksi ja anna kohota.

Kauli pannua (28cm) noin 5 senttiä suurempi ympyrä. Ripottele taikinan reunoille juustoa, taita reunat ja aseta paistoastiaan. Anna kohota vielä tovi ja täytä.

Tomaattikastike: 390g tomaattimurskaa valkosipulilla, 1rkl oreganoa, 1tl timjamia, ripaus suolaa ja sokeria. Kiehauta kattilassa ja anna jäähtyä.

Täyte: 300g kanasuikaleita hunajassa, 1pkt pekonikuutioita, 1sipuli kuutioituna ja 150g mozzarellaa raasteena. Paista kanat, sipuli ja pekoni kypsäksi.

Kaada taikinan päälle tomaattikastike niin, että reunat jää puhtaaksi. Laita puolet juustosta pohjalle, täyte päälle ja loput juustosta pintaan. Paista 250 astetta ja reipas vartti.






2 kommenttia: