lauantai 3. elokuuta 2013

Vanhan tuolin tuunaus...

Tämä oli kiva yhden illan projekti. Tuolin kävin noutamassa RomuRintamäeltä  - se likimain kaatopaikkaa muistuttava "tavaratalo" on niin mun paikka. Lisäksi tarvitaan sanomalehtiä, servettilakkaa, pensseli ja hiomapaperia.

Revi käsin paloja sanomalehdestä. Levitä servettilakkaa pensselillä tuolin pintaan, päälle sanomalehti-paloja ja sitten samalla pensselillä tasoita tarvittaessa sanomalehti-pinta. Kun olet käsitellyt tällä tavoin halutun alueen, anna kuivua 30 minuuttia. Kuivumisen  jälkeen sivele kerros servettilakkaa ja anna taas kuivua 30 minsaa.

Tässä kohtaa näytin tuolille hieman karkeaa hiomapaperia. Hionnan jälkeen puhdista pinta ja laita vielä toinen kerros servettilakkaa.
8 kommenttia:

 1. Hieno tuoli. Turvallisuus ennen kaikkea :D Hieno raksakypärä

  VastaaPoista
 2. Heippa! Miten tuoli on kestänyt kulutusta? :) Olen pohtinut samaista käsittelyä ruokapöydälle jo hetken mutta mietin, kestääkö ohut sanomalehti (lakkauksen alla tietysti) kulutusta miten hyvin?
  Mahtavan näköinen tuoli, lisäsi vaan omaa inspiraatiota! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Tuoli on kestänyt kyllä hyvin kulutusta. Ruokapöydän kohdalla vetäisin pintaan servettilakan sijaan jotain muuta lakkaa...tulee ensinnäkin halvemmaksi sen kokoisella pinta-alalla ja hieman tuo servettilakka on kellertynyt.

  VastaaPoista