tiistai 11. kesäkuuta 2013

Savuporo-juustosarvia ja valkosuklaa-vanilia-raparperipiirakkaa

Sokerin ja suolan tasapaino on tärkeää! Illan kattaus perustui täysin siihen :)

Savuporo-juustosarvet 16kpl: 2dl raastettua Paimenpoikaa, 4dl vehnäjauhoja, 2tl leivinjauhetta, 1/2tl suolaa, 1prk kermaviiliä ja 1/2dl öljyä. Sekoita juusto sekä kuiva-aineet tasaiseksi pupenoksi. Lisää kermaviili ja öljy vaivaten nopeasti. Jaa taikina kahtia ja kauli kahdeksi ympyräksi - jaa kumpainenkin 8 lohkoon.

Täytteeksi: 1paketti savuporoa silputtuna  ja 1dl Paimenpoikaa raastettuna. Laita täyte leveään päähän ja kääri hässäkkä rullalle. Voitele munalla ja pinnalle vielä halutessasi juustoraastetta. Paista 200 astetta ja noin 12 minuuttia.

Makea piirakka on lähes täysin Kinuskikissan ohjeilla ja hyvää tuli vaikka perheen miehet tuota raparperiä selleriksi luulivatkin!







2 kommenttia:

  1. Savuporo-juustosarvet kuulostavat aivan ihanilta! :)

    VastaaPoista