sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kolmen juuston pasta pekonilla

Tänä päivänä kroppa vaati jotain todella täyteläistä parin päivän kekkeröintien jälkeen ja samalla myöskin helppoa ja nopeaa! Reseptin riittävyys on niin suhteellista, mutta kyllä tällä 4-6 saadaan kylläiseksi.

Kolmen juuston pasta pekonilla: 2pkt pekonikuutioita, 150g murennettua voimakasta Koskenlaskijaa, 150g sinihomejuustomurua, 2prk Flora ruoka kevyt&paksu, 500g penne rigate, parmesaania, suolaa, hunajaa sekä tuoretta oreganoa.

Paista pekonikuutiot rapeiksi ja valuta paperin päällä liika rasva pois. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Valmista kastike sillä välin esim. wokissa - siis pari prk Floraa, Koskenlaskija sekä sinihomejuusto. Keitä sen verran, että juustot ehtivät hieman sulaa. Lisää 2rkl hunajaa.

Pidä wokki lämpimällä levyllä ja lisää kastikkeen joukkoon keitetty pasta, pekonit ja oregano. Sekoittele varovasti niin, että kastiketta menee myös pastojen koloihin. Laita pintaan parmesaanilastuja. Tarjoa patongin kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti