sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

KevätPUUHIA ja nuudeliWOKKIA




Poitsu vilautti äidille Naistenpäivän kunniaksi syrkky-merkin ja sain sen vielä luvan kanssa taltioidakin. Tähän kuvaan kiteytyy kaikki tärkeä ilman sanoja <3


Muuten on viime aikoina tullut tehtyä kaikenlaisia kevätpuuhia ja niiden lomassa vähän ruokaakin. 


KEVÄTPUUHIA:

1. Juuri nyt on omenapuiden kevyen siistimisen aika. Poistelin puusta turhat ja hennot pystyoksat. Niitä ei kannata heittää menemään, palkitsevat kukinnolla aivan maljakossakin.

2. Paprikan siemeniäkin päätyi purkkiin, jos hyvin käy (muistan kastella ja hoitaa) niin satoa on luvassa.



KANA-NUUDELIwokki 4:lle

600g mandariini marinoituja kanasuikaleita
150g täysjyvä nuudeleita
200g vihreitä papuja
2 porkkanaa (kuori ja viipaloi)
1 paprika tai 4 pientä makeaa paprikaa
kourallinen silputtua kevätsipulia
3 valkosipulinkynttä
4tl vihreää Currya
4rkl ruokosokeria
1/4dl soijakastiketta
loraus öljyä



Kuori porkkanat ja valkosipulit, poista paprikasta siemenet. Pilko kaikki paloihin (porkkana,       paprika, pavut, kevätsipuli ja valkosipuli)

Paista öljytyssä wokissa ensiksi porkkanasiivut kypsäksi. Lisää joukkoon valkosipuli, ruokosokeri, pavut, vihreä curry ja kanasuikaleet erissä. Kypsytä keskilämmöllä.

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaisesti ja valuta.

Lisää wokkiin paprikat, kevätsipulit ja nuudelit. Pyörittele kypsäksi, mausta soijalla ja tarjoa.











Mukavaa sunnuntaita sekä taas kerran iloa ja energiaa tulevaan viikkoon!



2 kommenttia:

  1. Hieno purkki-idea. Taidan napsaista mukaani :). Ihanaa naistenpäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja napsaise vaan :) Mä yritän nyt kovasti muistaa kastella ja hoitaa noita....mä olen todella surkea sisäkasvien kanssa, tuppaavat unohtua ;)

      Poista