lauantai 16. elokuuta 2014

Keittiön VÄRIPESU ja KOMIIKKAA ihon kahvi-kuorinnan äärellä

Mua ehti jo jonkin aikaa tympäistä keittiömme punainen seinä, joten oli aika muutokselle. Eilen kävin hakemassa Clas Ohlsonilta kolmen litran pönikän seinämaalia sävyltään Light steel.

Mun oli tarkoitus tehdä tämä isännältä salassa (kyseenalaistaa toisinaan mun projektien tarpeellisuuden!) No, eihän se todellakaan onnistunut.....haistoi katkun jo kaukaa :D

Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen!


Clas Ohlsonilla oli muuten tarjouksessa Led-lamput hintaan 3,90€ kpl. Oikeasti hyvä tarjous. Vihdoinkin raaskimme vaihtaa keittiön halogeenien tilalle nuo ledit. Meillä on pahimmillaan palanut keittiössä 400W kerrallaan ja nyt vain 16W. Tällä erotuksella voi ruokkia jotain muutakin kuin sähkölaitosta.Maalipurkki lupasi HYVÄÄ PEITTÄVYYTTÄ ja sitä se todellakin oli. YKSI kerros riitti!! Olin siitä kyllä tosi yllättynyt, koska pohja oli todella vahva punainen, kuten kuvasta näkyy.


No, sitten muutama sananen ihon KAHVI-kuorinnasta. Bongasin tämän reseptin jostain luontaishoito-sivustolta. HYVÄ ja simppeli resepti suoraan keittiöstä. Keitetyn kahvin puruja ja oliiviöljyä. Ohjeistuksessa sanottiin  KISSAN KOKOISIN KIRJAIMIN - ÄLÄ KÄYTÄ KASVOIHIN!!

Siinä kohtaa kun oli kuorintasoosissa kaulasta varpaisiin, niin ajattelin että miksipä ei myös kasvoihin? Ja juu sinnekin sitä siis lisää - ajatuksella tällä ikää kaikki on hyvästä!

Huononäköisenä ilman rillejä ei totuus selvinnyt vielä iltasella pesujen yhteydessä.....mutta aamulla se sitten valkenikin - mulla oli "kasvaneet värjäytyneet VIIKSET!!"

Nuo kyseiset viikset eivät ole vieläkään poistuneet täysin vaikka olen saunonut jo useamman kerran :DMukavaa lauantaita :)

6 kommenttia:

 1. Teillä muuttui keittiön ilme sitten ihan täysin. Hyvän näköinen lopputulos (joskin vanhakin oli kyllä kiva)! Ja voihan viiksivallu ;) Noinkin voi siis käydä. Täytyy pitää mielessä jos tulee kokeiltua samaa kuorintaa. Jos viiksiä ei lasketa, niin oliko muuten hyvän tuntuinen? Leppoisaa viikkiksen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, valomäärä moninkertaistui ja aivan kuin seinäkin olisi siirtynyt puoli metriä etäämmälle. Kuorinta oli tätä viiksiepisodia lukuunottamatta hyvän tuntuinen :)

   Poista
 2. :DD aamun piristys noi viikset!

  Mutta keittiö on niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:D Kyseisenä aamuna töissä, ne olivat lähes komeammat kuin miehillä.....hmmmm. Keittiöstä tuli kyllä kiva pienellä muutoksella!

   Poista
 3. Todella hyvä väri tuli seinään ja on kyllä ollut sanansa mukaista maalia kun kerralla peittyi. Hah, viiksethän on nyt niin muotia, että mikä ettei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mitä tulee viiksiin - ei kiitos :D ......mutta juurikin mulle voi käydä näin, koska meitsu ei ole luonteenlaadultaan mikään kauneus-specialisti ;)

   Poista