lauantai 9. elokuuta 2014

Jei! Yhtä JUHLAA ja vähän teippi-touhujakin

Kuluneet pari päivää ovat menneet JUHLATUNNELMISSA! Tänä vuonna oli ja on Helsingissä Maailman Voittaja-näyttely, johon on ilmoitettu 22100 koiraa.

Bulldoggeja oli 17:sta eri maasta ja tuomarit rodun kotimaasta - Englannista.

Meillä oli pirun hyvä päivä :) Tuosta meitin Kyllikki-neidistä ( ladyn EKA näyttely) leivottiin Junior World Winner 2014!!!

Meiltä oli edustettuna kaikkiaan kolme koiraa - kaikki SIJOITTUIVAT ja Kasvattaja-luokassakin olimme WW-nelosia (koiramaailmassa sijoitetaan neljä).....tällä hetkellä ei voi enempää toivoa <3


Meiltä oli isäntä matkassa koirien ja apukäsien kanssa, mutta kyllä kotijoukkuekin oli tunnelmassa mukana :).....skumpan paikka!No, sitten näihin teippitouhuihin. Ostin 10m rullan printtiteippiä keittiön hyllyjen piristykseksi. Kuosi on omaan mieleen mukavan musta-valkoinen ja graafinen tiilikuosineen. Lisäksi tätä oli todella helppoa asentaa. Tykkään :)
Viikon Kirppari- löytö on tuo euron valaisin, joka nyt tällä erää päätyi ilostuttamaan basilikaa.
MANTELIT - paahdolla ja mausteilla

Sekoita mantelit ja pieni loraus oliiviöljyä, paahda kuumalla pannulla pintaa nopeasti puolin ja toisin. Mausta suolalla ja cayannella. Tarjoa ja nauti!


Mukavaa lauantaita!

6 kommenttia:

 1. WAU, suuren suuret onnittelut!!!! <3 Onkohan itse näyttelykuvia mistään nähtävissä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä oli kyllä iso juttu meille. Kotimaisilla bulldogeilla on historiassa kaikkiaan neljä WW-titteliä, joista meillä kaksi (edellinen Pariisista) Tämän jutun tärkeys piilee myös siinä, että meidän kasvatustoiminta on NIIN pientä.....

   Omien koirien karkeloista löytyy lisää kuvia https://www.facebook.com/kennel.bullsour?ref=ts&fref=ts

   Poista
  2. Ja BIS-kehistä elävää kuvaa http://cdn.goodmood.fi/wds2014/recordings/

   Poista
  3. Pitääkin käydä katsastamassa kuvamateriaalit!!! :)

   Poista
 2. Teillä on ollut tosiaan aihetta juhlaan, ONNEA! Hauska idea myös tuo teippituunailusi. Toivottavasti tämä viikko jatkuu teillä yhtä upeissa tunnelmissa kuin edellinen viikko loppui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Tuo teippi-projekti oli kivaa puuhaa ja yllätyin siitä, kuinka helppoa työstettävää noi sisustus-teipit ovatkaan. Hyvä fiilis on edelleen, mutta tämä meidän perheen pääluku pitää hyvin huolen siitä, että kauaa ei leijailla :)

   Poista